Βρισκεστε εδω : ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας 26-3-2014

Εργατική Τσικνοπέμπτη στη Χαλκίδα

Ανοικτό κάλεσμα για γλέντι ενάντια στην κρίση απηύθυναν οι εργαζόμενοι και απολυμένοι των Τσιμέντων Χαλκίδας σε συναδέλφους τους από όλα τα εργοστάσια της Χαλκίδας, την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου στη Χαλκίδα.

Χώρος συγκέντρωσης το πάρκινγκ Σαλονικιού, πίσω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας, μέρος στο οποίο έχει μεταφερθεί και το ενημερωτικό περίπτερο των εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας.

Περισσότερα...

Αιμοδοσία στα Τσιμέντα Χαλκίδας

      ΕΠΙΤΡΟΠΗ   ΥΓΙΕΙΝΗΣ  & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

                                               Α.Γ.Ε.Τ   ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ   ΧΑΛΚΙΔΟΣ                            

                                 ΤΗΛ…22210-59425 & FAX…22210-82831                            

 

Αρ. Πρωτ. 180                                                                                                   Χαλκίδα…26/11/201

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η  Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας έχει προγραμματίσει  με την Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Χαλκίδας, να έρθει στο χώρο μας,  κινητή μονάδα την  Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 09.00 έως 13.30.

Η Αιμοδοσία θα γίνει στην αίθουσα σεμιναρίων Στη Δ΄Φούρνου. Συνάδελφοι Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία αυτής της προσφοράς και συντήρησης της  Τράπεζας  που όλοι μαζί δημιουργήσαμε, παρά τις δύσκολες ώρες που περνάμε πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα !

ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ      

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

 

Οι εργαζόμενοι των Τσιμέντων Χαλκίδας «αντιστάθηκαν» μουσικά!

Πρόκειται φυσικά για το γλέντι που οργάνωσε χθες Πέμπτη 8 Αυγούστου το Σωματείο εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας, στην είσοδο του Τσιμεντάδικου. Ένα γλέντι με μαζική συμμετοχή, αφού οι προσκεκλημένοι άγγιξαν και ξεπέρασαν τα 600 άτομα, με τη μουσική να ξεσηκώνει τους πάντες και το κρασί να ρέει άφθονο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η ιστορία με το Τσιμεντάδικο είναι λίγο πολύ γνωστή. Η εταιρεία αποφάσισε το Μάρτιο το κλείσιμο του με την πρόφαση της μη βιωσιμότητας, «πετώντας» στο δρόμο 229 εργαζόμενους.

Περισσότερα...

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς 2013 πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε το σωματείο μας στην είσοδο του εργοστασίου.

Οι εργαζόμενοι ενωμένοι, με χαρά και αισιοδοξία, αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 
 
VIDEO 1
 

VIDEO 2

VIDEO 3